Neem contact op

Onze referenties

Brielpoortbrug
Brielpoortbrug

Voor de Brielpoortbrug te Deinze plaatsten we een hoogspanningskabine, een laagspanningsbord en de volledige bekabeling. 

We deden de volledige automatisatie van de brug met PLC sturing. 

Ook de monitors met beelden voor de bediening werden geplaatst door EGD.

Gabriëls
Gabriëls

Op verschillende tankstations van Gabriëls zorgen we voor de ad-blue installatie, laadpalen voor elektrische wagens, de vernieuwing van de luifels, ...

Tabaknatie - Magazijn Argos
Tabaknatie - Magazijn Argos

Plaatsen van hoogspanningscabine, hoofdverdeelbord en 20 verdeelborden. Volledige elektrische uitrusting, camerabewaking, inbraak- en branddetectie en PLC met visualisatiescherm in 13 magazijn - inspectieruimte - klimaatruimtes - burelen - appartement en polyvalente zalen

Camerlinckx Oostende
Camerlinckx Oostende

Voor de VMM hebben we de vernieuwing en uitbreiding van het pompstation Camerlinckx te Oostende gedaan.: hoogspanning, laagspanning en sturing.

Volledig automatisch en vanop afstand te beheren. Het pompstation werd uitgebreid met twee visveilige pompen.


Nieuwbouw en onderhoud CCTV
Nieuwbouw en onderhoud CCTV

Voor de Vlaamse overheid onderhouden we op alle bruggen en sluizen, op autostrades en tunnels de CCTV installaties in heel Vlaanderen. Ook nieuwbouw installaties worden op sommige locaties door EGD uitgevoerd.

Pompstation Veurne ambacht
Pompstation Veurne ambacht

Elektrische vernieuwing van het pompstation. De installatie omvat: 5 pompen van 250 kW voorzien met softstarters, 8 radarpeilmeters, 9 gemotoriseerde afsluitschuiven en een radioverbinding met peilmeterinstallatie 3 km verderop. Volledig PLC gestuurde automatische werking met visualisatie.