Neem contact op

Onze referenties

Signalering Nevelebrug
Signalering Nevelebrug

Plaatsen van scheepvaartsignalisatie en radarreflectoren op diverse bruggen van de Bovenschelde, de Leie en het afleidingskanaal van de Leie

Tabaknatie magazijn Argos
Tabaknatie magazijn Argos

Plaatsen van hoogspanningscabine, hoofdverdeelbord en 20 verdeelborden. Volledige elektrische uitrusting, camerabewaking, inbraak- en branddetectie en PLC met visualisatiescherm in 13 magazijn - inspectieruimte - klimaatruimtes - burelen - appartement en polyvalente zalen

Mobiele Electrogeengroep Zelzatebrug
Mobiele Electrogeengroep Zelzatebrug

Leveren van een mobiele electrogeengroep van 400 kVA geplaatst op aanhangwagen. Aanpassen van het elektrisch bord voor een snelle en eenvoudige aansluiting van de electrogeengroep.

Automatische klep te Wiers
Automatische klep te Wiers

Elektromechanische uitrusting van een automatische stuwklep.

Gemotoriseerde inox klep van 5m breed. De installatie is voorzien van 2 ultrasone peilmeters, een hoekmeting op de klep en een PLC sturing met touchscreen welke op afstand bestuurd worden met een GSM.

Pompstations Metro Brussel
Pompstations Metro Brussel

Plaatsen van de volledige elektromechanische uitrusting voor verschillende pompstations in de Brusselse Metro. Iedere installatie is opgebouwd uit : 2 inox pompen met snijsysteem, leidingwerk en toebehoren in inox of HDPE, hydrostatische niveaumeting en een elektrisch bord met dubbele voeding voorzien van PLC en touchscreen.

Pompstation Veurne ambacht
Pompstation Veurne ambacht

Elektrische vernieuwing van het pompstation. De installatie omvat: 5 pompen van 250 kW voorzien met softstarters, 8 radarpeilmeters, 9 gemotoriseerde afsluitschuiven en een radioverbinding met peilmeterinstallatie 3 km verderop. Volledig PLC gestuurde automatische werking met visualisatie.